20 gratis spel till 3DS

9 08 2011

Nintendo har ju gått ut med att dom kommer att kapa priset på sina 3DS maskiner ganska kraftigt. Eftersom denna prissänkning kommer såhär tätt inpå releasen av själva maskinen så kommer alla vi som köpte den på releasen och fram till nu för dyra pengar att få möjligheten att ladda hem hela 20st spel helt gratis från nedladdningstjänsten E-shop.

Allt man behöver göra är att bara gå in och besöka E-shop innan den 11 Augusti kl.23.59 så registreras din 3DS för detta erbjudande. Jag läste detta idag på morgonen så det är lite snabba ryck om man vill ta del av kakan och jag hoppas att så många som möjligt hinner läsa detta nu och inte behöver gå och hänga läpp resten av livet för att man missade tåget.

Det som kommer att erbjudas är 10st NES- virtual console spel där bland annat Super Mario Bros, Ballon Fight, Ice Climber och The Legend of Zelda kommer att ingå. Från den 1 September kommer dessa finnas tillgängliga, vilket tydligen skall vara helt innan dom släpps allmänt.

Framåt slutet av 2011 kommer det sedan att finnas 10st Gameboy Advance-virtual console spel till förfogande. Spel som Yoshi´s Island, Metroid Fusion och Mario Kart: Super Circuit är redan med på listan. Just dessa Gameboy Advance spelen har inte Nintendo heller någon ambition att släppa för allmän nedladdning senare heller utan dessa blir helt exklusiva för alla vi som köpt en 3DS och registrerat den innan prissänkningen.

Allt detta finns att läsa om du startar din 3Ds och går in på E-shop channel och startar en video som rullar detta meddelande från Nintendo.

/RattPack

Annonser

Åtgärder

Information

3 responses

9 08 2011
SpeLinnea

Schysst att det inte är skitspel som ingen vill ha ni får.

9 08 2011
RattPack

Ja dom verkar vara generösa för en gångs skull 🙂

10 08 2011
zejiro

Jag hoppas Nintendo lär sig lite av den här djupa dalen, att de måste lyssna mer på sina konsumenter än de gjort innan.

Sen hade jag hellre fått ett fysiskt spel (hur det nu skulle gå till) än 20 nedladdningsbara. Bara hoppas Satoru Iwata läser detta nu OCH tar till sig av konsumenternas ord. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: