Nintendo bjuder på Kirby

24 06 2011

Äntligen så har det kommit en ”channel” som är värd att ladda hem till Wii, för ingen kan väl påstå att ” Mii contest channel, Everybody votes channel” och allt vad dom heter är speciellt roliga. Att det skulle behöva dröja ända till Wii´s era nästan är över innan dom får ur sig något vettigt förstår jag inte.

Men i alla fall nu finns den tillgänglig Kirby TV Channel. En kanal där du helt enkelt kan titta på en serie om Kirby och hans vänner och ovänner.

Tjänsten fungerar så att du laddar hem kanalen till din Wii, sedan är det bara att gå in där och titta på avsnitten som kommer att komma upp två gånger i veckan. Ett på Måndagar och ett på Torsdagar, avsnitten kommer sedan att finnas tillgängliga under två veckor innan dom byts ut mot nya avsnitt. Så vill man inte missa nåt avsnitt så måste man besöka kanalen ganska frekvent.

För tillfället så ligger det uppe fyra stycken avsnitt som jag gick igenom förut idag. Allting håller en hyfsat bra kvalitet, visserligen är bilden bara i ett 4:3 format, men jag vet inte om serien existerar i nåt annat? Alla menyer är väldigt enkla att förstå, stora bilder att trycka på för att få igång respektive avsnitt. En sak som är lite synd är att det inte finns nån möjlighet till textning. Serien är väl mest riktad till den yngre publiken och kan man då inte engelska så kan det ju vara lite svårt att förstå vad det handlar om.

Men det känns inte riktigt på sin plats att ställa allt för stora krav för vet ni vad som är bäst av allt? Hela denna tjänsten är helt GRATIS. Nintendo bjuder alltså denna serien. Så det finns absolut ingen anledning till att inte plocka hem detta och njuta av den lilla rosa bollen och hans äventyr.

/RattPack

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

24 06 2011
SpeLinnea

Åååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhh! 😀 Jag är kirbyfan deluxe, så detta måste ses!

25 06 2011
zejiro

Kul grej. 🙂 Snällt att Nintendo bjuder på det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: