Zejiros senaste inköp

2 03 2011

Nu var det längesen jag gjorde en videoblogg. Körde på det gamla vanliga.. senaste inköp. Får fila på något mer annorlunda tills nästa videoblogg!

/Zejiro

Annonser

Åtgärder

Information

16 responses

2 03 2011
SpeLinnea

Det är först nu jag inser vilka karaktärerna i introvideon är! (Ja, inte ni då, utan Goemon och vadhanblånuheternuigen.) Spelar Mystical Ninja på N64 nu, det är sweet.

Sen till spelen. HEL-VE-TE vad inköp. 😀 Kul med en sån jävla massa och utöka sitt bibliotek, men blir det inte mycket till ”skämshögen” så att säga? Många spel återstår för mig att testa, som Alan Wake, Ghost of sparta m.f.l. Gameboy micron var väldigt söt. Jag är inte heller en fan av rosa egentligen, men just den klarrosa som är på den är asfin. Den på mitt psp är också en fin rosa på ett kitschigt vis. Jag tror f.ö du köpte fler spel under de här månaderna än jag äger. 😀

Köper du alla pris till nypris? Vissa är ju billiga som du säger, men en del som fortfarande är dyra antar jag att du köper utomlands ifrån. Vilken internetaffär gillar du bäst av utländska varianter? Ser att du har den engelska versionen av Left 4 dead 2, eftersom de tyckte vår version var för ”up yours”-ig, så istället kör de med peacetecken.

Mastodontkommentar sluuut!

2 03 2011
zejiro

Ja, det är kul att se hur spelhyllorna fylls. Det är dags för en trip till IKEA snarast möjligt för att köpa nya spelhyllor och bokhyllor. 🙂 Nja, några av spelen är väl spel som inte är speciellt bra, men PS3-spel har ju blivit lite av en inriktning för mig just nu, så till PS3 köper jag det mesta, men främst spel jag är nyfiken på. 🙂 Jag köper de flesta spelen nya i alla fall. Några har jag införskaffat begagnat, men snittpriset på de nya spelen där är väl nånstans runt 200 skulle jag tro. Det är inte så blodigt.

Jag är snart uppe i 300 spel! Var uppe på 296 som mest, men sen sålde jag ju 12 spel eller nåt nyligen. Men jag är tillbaks på 292 igen, så snart når jag en milstolpe. 🙂

Left 4 Dead-spelen har jag köpt på Spelbutiken.se, hade ingen aning om att det svenska omslaget såg annorlunda ut. Men jag köper oftast från zavvi.com. Överlägset bäst priser om man tänker genomsnittligt. Lång leveranstid, men det får det vara värt om man ska köpa såhär mycket spel. 😉

3 03 2011
Christoffer

Näj, näj, NÄJ! Man köper inte Orange Box till PS3. 😀 Kass portning för det första, men så är alla spel i grund och botten PC-spel. Team Fortress som du får på PS3-skivan är ett heeeeelt annat spel än motsvarigheten på PC som uppdaterats en miljon gånger med nya saker och gameplay.

3 03 2011
zejiro

Jag har faktiskt tänkt att köpa det till PC också. Men eftersom jag är lite småkär i PS3-spel, så fick det bli ett exemplar till den också. 😉

3 03 2011
Domina(tor)

PS3 är grejen ❤

3 03 2011
zejiro

Visst är det så. 🙂

3 03 2011
RattPack

Många fina spel där, collectors utgåvor är alltid extra kul 🙂
Jag köper i stort sett bara Nintendo stuff och det kommer ju nästan aldrig några spel i specialutgåvor till det =/
Kul att du köpt A Shadow´s Tale, har inte sett många som har det.
Roligt spel och kul idé, men tyvärr blir det lite enformigt efter ett tag.

3 03 2011
zejiro

Ja, jag älskar specialutgåvor. Tyvärr tar de upp så mycket plats. Det är tjusigt, men hyllorna blir överfulla snabbt, hehe. Nej Nintendo (eller företag som släpper sina spel till Nintendokonsoler) är dåliga på det, tyvärr.

A Shadow’s Tale verkar sanslöst mysigt och känns som ett spel som blir relativt sällsynt i framtiden. 🙂 Har faktiskt funderat på att beställa ett exemplar till och låta det vara inplastat, faktiskt. 😛 Det ser jätteroligt ut, men jag kan faktiskt tänka mig att det blir enformigt. Jag får hoppas att man kan spela det lite då och bara, en bit i taget, utan att man tröttnar. 🙂

3 03 2011
RattPack

Ja, köpa ett extra exemplar skulle man nästan göra med alla spel. Tänk om man hade gjort det med alla 8-bitars kassetter, vilken guldgruva man hade suttit på idag då:)

3 03 2011
zejiro

Javisst. Dunka upp några sprillans nya ex. av Mr. Gimmick. Det hade varit grejer det!

3 03 2011
RattPack

Pensionsförsäkring 😉

4 03 2011
zejiro

Haha, ja så kan man se det! 🙂

4 03 2011
Robert Kreese

Det var ”några” spel där du! Shit hur många av dem hinner du spela? 🙂

4 03 2011
zejiro

Förhoppningsvis alla… framöver. 😉

23 03 2011
bambi

GBA Micro:n är asfin, vill ha! Litet tråwk att den inte vill spela GB/GBC-grajjor bara. : /

23 03 2011
zejiro

Ja, det är trist. Tänk GB-spel på den skärmen. Hade varit ljuvligt! Vill ha en grön och en blå också… och kanske fler, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: