Missade du vår Left 4 Dead 2-stream i söndags?

28 02 2011

Om du missade vår L4D2-stream i söndags och känner att du hade velat se den; frukta icke!

Du kan se den här, om och om igen;
http://www.livestream.com/spelhornan

Videon ligger under streamrutan på ”Latest Videos”.

/Zejiro & Pasta

Annonser

Åtgärder

Information

5 responses

1 03 2011
SpeLinnea

Kollade en del jag missade förut. Jag kommer inte ifrån hur fånigt de har översatt det. T.o.m kampanjnamnen! Om man har det subat, är det översatt text där med?

En fråga till Pasta som jag vet har spelat det lite längre än Zejiro, är det svårt att få folk att joina online på PC? Jag spenderar fan över hälften av speltiden i väntan i en lobby när jag spelar på xbox.

1 03 2011
zejiro

Haha, nej det är bra veligt alltså, med översättningen. Vet inte hur det är med textningen men med tanke på att all annan text är översatt så.

Jag har inte upplevt att det varit svårt att få folk att joina. De gångerna vi lirat online med öppna platser har det varit folk inne nästan hela tiden och spelat med oss. Men Henrik kanske tycker annorlunda. 🙂

1 03 2011
SpeLinnea

Det är lite udda med tanke på att spelet ju är för 18+:are. Vilken artonåring kan inte så pass mycket engelska att de fattar vad Hard Rain betyder? Eller ”has alerted the horde” Aja, udda eller ej så är det ju fortfarande spelet som räknas och det är askul. Känns det som om du kommit in i det lite mer nu, Niklas?

Det är nog jävligt många fler på PC som spelar antagligen. Jag har t.o.m kollat ut och börjat spela när klockan är efter fyra i USA, då flest kommer hem och kan spela efter jobb och skola. Det gapar ju inte tomt, men det går fan inte snabbt heller att fylla ett lag och ett motståndarlag i t.ex Scavange. (Kul läge du lär testa sen om du inte gjort, Niklas!)

1 03 2011
zejiro

Finns mycket som är översatt som inte borde vara det. 🙂 I och för sig är det väl inget ont i det. Man får sig ett gott skratt över de direkta översättningarna. 😉

Ja, det känns absolut som att jag börjar komma in i det lite mer! Men efter att ha tittat på vår stream så har jag sett en ganska stor brist hos mig. Jag tenderar att kuta iväg på egen hand (ganska omedvetet), så när någon behöver hjälp så kan jag inte hjälpa till så snabbt.. eller ännu värre, om jag hamnar i knipa kan ingen komma till undsättning på ett bra tag. Men det tar sig. 🙂

Jo, jag skulle tippa på att det är mycket mer populärt på PC. Jag vet att du har tipsat om Scavange förut och det får vi absolut testa. Kanske i nästa stream om vi känner oss sugna på det. 🙂

1 03 2011
SpeLinnea

Klart det är lätt att se misstagen i efterhand. Du är bra mycket bättre än jag var i början av min zombiedödarkarriär. Det var inte längesen jag inte ens kunde köra fps på konsol utan att titta åt helt random idiothåll på skärmen. 😀 Det är det som är bra, man lär sig fort och det finns alltid någon som hjälper en.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: