På lördag sänder vi live

11 01 2011

Som rubriken säger. På lördag kommer vi sitta hemma hos Pasta och sända ut live när vi spelar. Vi kommer att ha en mikrofon kopplad till streamen så att ni kan höra vad vi säger (troligtvis i alla fall). Vilka spel vi ska spela har vi inte bestämt helt än. Vi har heller inte bestämt vilken tid vi sätter igång och när vi avslutar. Mer om detta kommer i veckan.

Vi pratade dock på att spela Pier Solar och Timesplitters 2. Om det blir så får vi se. Men ni i chatten kommer kunna vara med och bestämma vad vi ska spela också, så om ni inte har något bättre för er på lördag vet ni vart ni kan bänka er för en helkväll! Det kommer bli skitskoj, hoppas ni dyker upp!

/Zejiro & Pasta

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

12 01 2011
RattPack

Jag kommer att titta in en sväng. Har lite livestream abstinens nu sedan Speed Demos Archive avslutade sitt marathon.
Sen Pier Solar är jag lite nyfiken på att se så det blir kul om ni kör det 🙂

12 01 2011
zejiro

Det låter bra, vi ser fram emot ditt besök. 🙂 Ja, Pier Solar är nog både jag och Henrik nyfikna på att spela också, så det kommer bli riktigt skoj.

Vi tänkte att vi skulle spela lite olika spel (full lista får ni imorgon eller så) först och sen avslutar vi med Pier Solar och spelar det så länge som vi orkar hålla på.

Känner också en livestreamabstinens efter avslutet på SDA-marathonet (som jag för övrigt helt glömde av att tipsa om i bloggen). Men nu kommer jag sitta på andra sidan, hehe. Blir kul att se hur många som kommer på vår första riktiga livestream. Spread the word!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: