Vår kommande podcast – Teknodromen

24 10 2010

Hej på er.

Som ni kanske sett och hört tidigare håller vi på med vår nya podcast. Visst material till första avsnittet är redan klart, men vi jobbar en del med att försöka få någon bra struktur på det, så att det inte bara blir något ihophafsat – lite så har vi väl känt om 3från1 i vissa fall.

Podcasten kommer innehålla massa trevligheter. Gäster av olika slag, beroende på vilka vi väljer att ha med och vilka som tackar ja. Vi kommer då och då ha en hårdvaruexpert som förklarar ett och annat i den tekniska delen av spelvärlden. Vi kommer ha massa blandad spelmusik, istället för att bara hålla oss till ett visst spel. Tävlingar med priser kommer så småningom att anordnas. Vi kommer ha massa löst snack om spelvärlden som i 3från1, fast lite mer och lite bättre! Podcasten kommer innehålla mer saker, så klart, men vad det blir det får vi se!

I varje avsnitt har vi tänkt att ha en kort special om ett specifikt ämne. Specialen i första avsnittet handlar om företaget Sunsoft.

Imorgon ska jag (Zejiro) försöka spela in en gameplayvideo. Håll utkik här! Jobb + lite annat kan dock göra att det inte kommer upp förrän på tisdag, men jag ska göra mitt bästa.

Ha det!
/Zejiro & Pasta

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

27 10 2010
hiro

Teknodromen kan vara det coolaste ordet som existerar faktiskt, bra val av namn 😉

27 10 2010
zejiro

Det är rätt tufft faktiskt. 🙂 Pasta som kom på det! Vi velade fram och tillbaka om vi skulle stava med K eller CH i Tekno först, men kom fram till att Teknodromen låter mycket tuffare. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: